δια βίου μάθηση στην Ελλάδα

Οι 20 καλύτερες βιβλιοθήκες της Αθήνας

Είκοσι κτίρια στα οποία κρύβονται κόσμοι ολόκληροι. Ήσυχοι χώροι με διαδρόμους, ράφια και άνετα αναγνωστήρια, όπου θα ταξιδέψετε σε όλες τις εποχές της ανθρωπότητας

4ο Θερινό Σχολείο «ΤΠΕ και Δημιουργικότητα» με θέμα: «Αξιοποίηση εφαρμογών επαυξημένης πραγματικότητας στην εκπαίδευση»

Το Παιδαγωγικό Τμήμα Δ.Ε., το Εργαστήριο Προηγμένων Μαθησιακών Τεχνολογιών στη Δια Βίου και Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση [Ε.ΔΙ.Β.Ε.Α], του Πανεπιστημίου Κρήτης και το Δίκτυο Καινοτομίας για τη Δημιουργικότητα και τις ΤΠΕ στην Εκπαίδευση διοργανώνουν το 4ο Θερινό Σχολείο «ΤΠΕ και Δημιουργικότητα»

Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου:Εγγραφές στα εξ αποσπάσεως ΠΜΣ

Το Γραφείο Βόρειας Ελλάδας του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου ανακοινώνει ότι συνεχίζονται οι αιτήσεις εγγραφής για τα εξ αποστάσεως μεταπτυχιακά προγράμματα του εαρινού εξαμήνου, που ξεκινούν τον Φεβρουάριο.

Προκήρυξη εξετάσεων Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας (ΚΠΓ) Μάϊος 2017

Ανακοινώνεται ότι από την Τετάρτη 01 Μαρτίου 2017 μέχρι και την Τρίτη 14 Μαρτίου 2017 θα υποβάλλονται αιτήσεις συμμετοχής στις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας εξεταστικής περιόδου Μαΐου 2017.

Σε απευθείας μετάδοση τη Δευτέρα η ενημερωτική ημερίδα από το Υπουργείο Παιδείας

Σε απευθείας μετάδοση τη Δευτέρα η ενημερωτική ημερίδα στην Αθήνα για τους σχολικούς συμβούλους με γνωστικά αντικείμενα την Πληροφορική (ΠΕ19, ΠΕ20), τις Κοινωνικές Επιστήμες (ΠΕ09, ΠΕ10, ΠΕ13) και τις Τέχνες (ΠΕ08,ΠΕ16).

getcoding.gr: Μαθήματα πληροφορικής για ενήλικες

Η πρωτοβουλία Getcoding. gr απευθύνεται κυρίως σε νέους που επιθυμούν να αποκτήσουν δωρεάν βασικές γνώσεις προγραμματισμού στο χώρο της Πληροφορικής.

Ψηφιακά παιχνίδια με πολιτισμικές επιρροές για την εκμάθηση γλωσσών

Το λογισμικό σκοπεύει να συμβάλει στην πιο αποτελεσματική χρήση κοινά χρησιμοποιούμενων γλωσσών

Εκπαιδευτικός κύκλος κατάρτισης «Κωστής Παλαμάς»

Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών διοργανώνει, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Μέσων Ενημέρωσης, στο πλαίσιο του προγράμματος «Δια Βίου Εκπαίδευσης για την προβολή

Εκπαίδευση των μεταναστών στην ελληνική γλώσσα, την ελληνική ιστορία και τον ελληνικό πολιτισμό

Το Έργο «Εκπαίδευση των μεταναστών στην ελληνική γλώσσα, την ελληνική ιστορία και τον ελληνικό πολιτισμό – ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΠ7» απευθύνεται σε Πολίτες της Ε.Ε. και υπηκόους τρίτων χωρών

Pages