φεστιβάλ

Saving Food Festival

Γιατί πάνω από το 1/3 της παγκόσμιας παραγωγής τροφίμων σπαταλάται στους αγρούς και τα σουπερμάρκετ, τα νοικοκυριά και τα εστιατόρια; Πώς είναι δυνατόν καθένας από εμάς στην Ε.Ε. να σπαταλά κατά μέσο όρο 173 κιλά τροφίμων ετησίως; Ποιο είναι το περιβαλλοντικό και κοινωνικό

3o Bobos Arts Festival

Το παιδικό πολιτιστικό φεστιβάλ Bobos Arts Festival, που διοργανώνεται στην Αθήνα για τρίτη συνεχή χρονιά, έρχεται στον Κήπο του Μεγάρου την Κυριακή 10 Ιουνίου.

2ο Φεστιβάλ παραμυθιού στο Χαλάνδρι

Τα παραμύθια των παιδιών για «το παλιό σχολείο» ξεκινούν στο Χαλάνδρι από την Πέμπτη 31 Μαΐου μεταμορφώνοντας την πόλη για δεύτερη συνεχή χρονιά σε έναν τόπο δημιουργικής σύνδεσης της ιστορίας με τον μύθο και τον θρύλο.

27ο Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας του Δήμου Νίκαιας - Αγ.Ι. Ρέντη

Θεατρικές, μουσικές και μουσικοχορευτικές παραστάσεις από μαθητές Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου Νίκαιας - Αγίου Ιωάννη Ρέντη περιλαμβάνει το πρόγραμμα του 27ου Φεστιβάλ Μαθητικής

14ο Athens Digital Arts Festival: Αθήνα, έχεις γράμμα από το μέλλον, που είναι τώρα!

Αυτό το ραντεβού θα μείνει στην Ιστορία. Αρχικά να πούμε ότι εκεί που ψάχνεις το επόμενο μέρος για να ταράξεις τα νερά, ξαφνικά λες «Ναι, ρε φίλε, Μέγαρο!», έτσι θα γίνει. Και πας σε ένα καλογυαλισμένο Μέγαρο και εσύ είσαι ακόμη πιο καλογυαλισμένος.

Μαθητικό Θεατρικό Φεστιβάλ κι αν ήσουν εσύ; Καλαμάτα, 22 Μαίου

50 μαθητές και μαθήτριες από 4 σχολεία Β/θμιας εκπαίδευσης Μεσσηνίας συναντιούνται δημιουργικά σε μία θεατρική σύνθεση βασισμένη στακείμενα:«το αγόρι με τη βαλίτσα» του Μάικ Κένι και το «Σκληρό καρύδι» της Ελένης Σβορώνου, με τίτλο : «ΕΓΩ ΚΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ» ΚΑΛΑΜΑΤΑ, Τρίτη 22 Μαΐου 2018, 11.00 π.μ στο ΔΗΠΕΘΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Στην Αθήνα για πρώτη φορά το μεγαλύτερο φεστιβάλ ρομποτικής

Στην Αθήνα έρχεται για πρώτη φορά το μεγαλύτερο φεστιβάλ ρομποτικής στην Ευρώπη και ένα από τα μεγαλύτερα διεθνώς, το Robotex που ξεκίνησε το 2001 από μια ομάδα καθηγητών στο Ταλίν της Εσθονίας και σήμερα έχει παρουσία σε περισσότερες από δέκα χώρες του κόσμου και δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο.

Το 8ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας έρχεται στην Πάτρα

Διοργανώνεται στην Πάτρα για πέμπτη συνεχόμενη σχολική χρονιά το μαθητικό φεστιβάλ με τίτλο, «8ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας».

Pages